ISO baseret virksomheds rådgivning

Consulting at whiteboard

Om din virksomhed er stor eller lille, kun har en adresse eller har flere afdelinger, så kan hjælpen være meget nærmere end I tror.

Jeg tilbyder mine kunder et introduktions møde, hvor vi sammen sætter os ned over en kop kaffe & får talt alle jeres ønsker & forventninger igennem, inden jeg giver jer et bud på, hvordan vi i fælleskab kan imødekomme jeres ønsker.

Opgaven kan typisk være, at I som virksomhed ønsker at blive ISO certificeret.

Måske ønsker I selv at udføre de fleste af forberedelses opgaverne, men ønsker samtidig at have nogen på sidelinjen til sparring & rådgivning, når I er usikre på, om jeres løsning også vil kunne holde igennem et certificerings forløb.

Uanset jeres ønsker, så er jeg sikker på vi i fælleskab kan finde en løsning, som også økonomisk er en forsvarlig investering.

​Jeg lægger meget vægt på, at det er jer, som er i fokus & at jeg kan skabe kvalitets tanker hos jer, som I kan omsætte til kvalitets handlinger og kvalitets produkter. Hvis vi i fælleskab indgår en aftale, så kan I også trygt stole på, at jeg hjælper jer hele vejen. Selv når vi når til certificeringen & der måtte dukke noget op, så får i min garanti på, at vi får det løst & uden beregning fra min side.

I forbindelse med virksomheds rådgivningen tilbyder jeg:

 • Indledende gratis møde for at klarlægge opgavens art & afstemning af jeres krav og forventninger til forløbet
 • Gap analyser, som kan afdække en indgangs vinkel til f.eks et certificerings forløb
 • Sparring / sammenarbejde med jer som kunde, indtil vi er kommet i mål ( Jeg afgiver et tilbud på opgaven, som er en fastpris udfra vores aftalte indhold af opgaven)
 • Certificerings forberedelse, dvs. jeg udfører en intern audit hos jer & måler jer op imod standardens krav ( Typisk vil en certificerings audit være to-delt, dvs. Stage1 & Stage 2. Stage 1 vil være gennemsyn af jeres etablerede systemer & Stage 2 vil være afprøvning af systemerne.
 • Rådgivning efter certificering, såfremt dette ønskes.

I tillæg til min rådgivnings del tilbyder jeg også:

 • Intern audit gennemførelse ( Typisk bliver der aftalt en audit periode, det vil sige en ramme / plan med hvilket indhold der skal auditeres imod & i overensstemmelse med gældende auditerings standarder) (ISO 19011). Virksomheder har i stigende grad ønsket at kunne bruge denne type tilbud, især fordi virksomheden ved ekstern brug af audit ressourcer kan sikre sig en neutral auditering indenfor virksomhedens rammer
 • Udarbejdelse & opbygning af forretningssystemer. Dvs. udarbejdelse af en virksomhedsspecifik forretningssystem / kvalitetssystem og nødvendig indholds beskrivelse
 • Rådgivning indenfor ISO 9001 kravene pr. I dag, som f.eks:
  1. Risiko vurderinger
  2. Opbygning af virksomheds organogrammer ( oversigt)
  3. Kunde opfølgning
  4. Kunde / vare reklamationer
  5. Kunde tilbagemeldinger
  6. Optimering / forbedring
  7. Evalueringer
  8. Analyser
 • ​Kursus aktiviteter indenfor de praktiske færdigheder som er nødvendige, for selv at kunne arbejde med typiske virksomheds & system opgaver
 • Kurser / undervisning på individuel plan & / eller efter virksomhedens ønsker

Kontakt os

Svendborgvej 329
5600 Faaborg Danmark
Tel.:+45 41 17 99 09
Mail: djb@reflect-consulting.com