Lundely Solution

Investér i udstyr og teknologi, der sikrer en mere sikker arbejdsplads med færre arbejdsrelaterede skader. Lundely Solutions er din direkte vej til bedre sikkerhed.

industrial Port de Barcelona

Hvorfor arbejdsmiljø-relateret udstyr?

Mange mennesker tager arbejdsmiljø som givet og glemmer, hvor meget virksomhederne idag investerer i udstyr og teknologi, for at kunne reducere det vi i daglig tale kalder arbejdsmiljø relaterede skader.

Skaderne udgør en støt stigende omkostning, hvorimod mange af disse skader vil kunne undgås ved at lave smarte investeringer i arbejdmiljø-mæssig henseende.

Lundely Solutions kan i dag tilbyde løsninger, som både kan minimere arbejdsmiljø- relaterede skader, men også tilbyde løsninger som er smarte, lige så enkle som de er sikre.

Ønsker du en demonstration for at kunne visualisere disse løsninger eller har du en problemstilling, som du ønsker at få Lundely Solutions bud på, hvordan det vil kunne løses?

Lundely Solutions er klar til at hjælpe dig på vejen.

JibFlex

Et unikt produkt

JIBFLEX, Et unikt produkt, som oprindeligt blev udviklet til vindmølleindustrien.

JIBFLEX står for et unikt løfte arrangement, som er ultra fleksibelt i sin anvendelse samt en revolution i arbejdsmiljømæssig forstand.

JiBFlex logo
Jibflex
RealSafety Logo
CroppedFocusedImage82032050-50-Step-mark

Real Safety Anti-Slip produkter til industrien. Velkendte og afprøvede produkter indenfor Anti-Slip.
Tænk bare på stålriste, plader, trapper samt stiger af stål. Med tiden bliver overfladerne glatte under påvirkning af vand, alger, olie, sne, is eller løvfald, og risikoen for faldskader øges betragteligt.

Indenfor industrien er betongulve, ramper samt trapper meget anvendte. Lige så kendt er den manglende friktion på trappetrinenes udvendige kant – den kritiske 90° vinkel, hvor næsten alle faldulykker på trapper opstår. Netop her er en holdbar skridsikring vital for at undgå ulykker.

Kontakt os

Svendborgvej 329
5600 Faaborg Danmark
Tel.:+45 41 17 99 09
Mail: djb@reflect-consulting.com