Lundely Solution

Investér i udstyr og teknologi, der sikrer en mere sikker arbejdsplads med færre arbejdsrelaterede skader. Lundely Solutions er din direkte vej til bedre sikkerhed.

Hvorfor arbejdsmiljørelateret udstyr?

Mange mennesker tager arbejdsmiljø som givet og glemmer, hvor meget virksomhederne i dag investerer i udstyr og teknologi, for at kunne reducere det, vi i daglig tale kalder arbejdsmiljørelaterede skader. Skaderne udgør en støt stigende omkostning, hvorimod mange af disse skader vil kunne undgås ved at lave smarte investeringer i arbejdmiljømæssig henseende.

Lundely Solutions tilbyder løsninger, der både kan minimere arbejdsmiljørelaterede skader, men også er smarte og lige så enkle, som de er sikre. Ønsker du en demonstration for at kunne visualisere disse løsninger, eller har du en problemstilling, som du ønsker forslag til løsningen af?

Lundely Solutions er klar til at hjælpe dig på vej.

JibFlex – et unikt produkt

JibFlex – Et unikt produkt, som oprindeligt blev udviklet til vindmølleindustrien. JibFlex står for revolution i arbejdsmiljømæssig forstand. Det tilbyder et unikt løftearrangement, der er fleksibelt og enkelt at anvende. Det øger sikkerheden på arbejdspladsen ved at mindske antallet af manuelle løft.

Udover JibFlex er det også værd at nævne Real Safetys anti-slip produkter, der sikrer medarbejdere mod skrid, og som er særligt anvendt på maritime arbejdsområder. Tænk bare på stålriste, plader, trapper og stiger af stål – med tiden bliver overfladerne glatte under påvirkning af alger, sne, is eller løvfald, og risikoen for faldskader øges betragteligt.

Indenfor industrien er også betongulve, ramper samt trapper ofte anvendte. Lige så kendt er den manglende friktion på trappetrinenes udvendige kant – den kritiske 90° vinkel, hvor næsten alle faldulykker på trapper opstår. Netop her er en holdbar skridsikring vital for at undgå ulykker, og det kan anti-slip hjælpe med.

Kontakt os

Svendborgvej 329
5600 Faaborg Danmark
Tel.:+45 41 17 99 09
Mail: djb@reflect-consulting.com