V-MES Training

Vi tilbyder træning inden for vores ekspertiseområder.

Foredrag

Vil I blive klogere på arbejdsmiljø?

Med mere end 15 års erfaring i arbejdsmiljø inden for infrastruktur- og off shore-industrien tilbyder Dirk J. Boock, CEO for Reflect Consulting, foredrag inden for sine kompetenceområder. Kort og sagligt eller længere og underholdende – foredragets karakter afhænger af jeres ønsker.

Dirk skræddersyer altid sine foredrag efter virksomhedens situation. Derfor skal I blot informere om jeres ønsker til indholdet af foredraget, så vender vi tilbage med et løsningsforslag og et tilbud.

Møder & workshops

På enhver arbejdsplads er der fundamentalt, at medarbejderne er bekendte med de væsentligste regler inden for arbejdsmiljø. For at imødekomme dette tilbyder vi uformelle, nærværende møder og strukturerede workshops – hvad end I søger svar på en bestemt problemstilling eller blot ønsker en kort indføring arbejdsmiljø inden for infrastruktur- og off shore-industrien.

Ved ethvert møde eller workshop gennemgår vi jeres forventninger og besvarer spørgsmål såsom:

  • Skal din virksomhed bruge indspil til at komme videre med i jeres udvikling?
  • Skal mødet eller workshoppen bruges til at optimere dele eller hele virksomheden?
  • Trænger I indspark til dagligdagen?
Facilitering af workshops

Materiale, mødetider og mange mennesker – Det kan være uoverskueligt at overholde workshops. En workshop kan have mange formål, men vigtigst af alt er, at I opnår de resultater, I ønsker. Vi assisterer med faciliteringen af workshops ved at holde fingeren på pulsen og sørge for, at der er styr på det forkromede overblik. Kun jeres fantasi sætter grænsen for indhold – om det handler om risikovurderinger eller præsentationer af designs, står vi klar.

Vil tilbyder faste tilbud baseret på jeres ønsker.

Kurser

Udover foredrag tilbyder CEO Dirk J. Boock også kurser inden for sine ekspertområder. Læs mere om disse nedenfor. Vi modtager altid ønsker til emner, der kunne være interessante for netop jeres virksomhed. Vi lægger vægt på at imødekomme jeres problemstillinger med praktiske hands on-løsninger. Derfor er Dirks motto “Hjælp til selvhjælp.”

Ekspertiseområder

Kontakt os

Svendborgvej 329
5600 Faaborg Danmark
Tel.:+45 41 17 99 09
Mail: djb@reflect-consulting.com