Rådgivning

Erfaren rådgivning med speciale i infrastrukturbranchen

Hos Reflect Consulting tilbyder vi arbejdsmiljørådgivning for infrastrukturvirksomheder og på infrastrukturprojekter, og vores mål er at forene hands-on erfaring med teoretisk viden for effektive arbejdsmiljøløsninger.

Vores erfarne rådgivere hjælper med at identificere risici og problematikker på jeres arbejdsplads. Uanset, om I har brug for at udarbejde en beredskabsplan, facilitere lederudvikling eller forberede jer på et besøg fra Arbejdstilsynet, er vi parate til at assistere jer. Vores rådgivning starter altid med en dybdegående analyse af jeres behov, situation og arbejdsplads. På den måde sikrer vi effektiv optimering af jeres arbejdsmiljøstrategi – uanset, hvad den indebærer. Sammen løser vi jeres udfordringer og sikrer overensstemmelse med kravene i arbejdsmiljøloven.

Efter mange års erfaring på adskillige infrastrukturprojekter er vores rådgivning altid praktisk og teoretisk funderet – Vi rådgiver udelukkende i vores ekspertiseområder, og med et veletableret netværk sikrer vi konkurrencedygtige resultater.

Har I brug for et undervisningsforløb?

Vi tilbyder også kurser i arbejdsmiljø tilrettelagt til jeres udfordringer.