Ledelsessystemer

Vi leder ud fra standarder

Vi assisterer med kvalitetsledelse ud fra et integreret ledelsessystem baseret på ISO-standarderne. Disse standarder beskriver de mest hensigtmæssige tilgange til forskellige elementer på en arbejdsplads, eksempelvis inden for kvalitetsledelse (ISO 9001), miljøansvar (ISO 14001) eller arbejdsmiljø (ISO 45001).

Bilister passerer Vestfynsk motorvej på en tværgående vej.

For at sikre kravene i disse standarder gennemføres en grundig analyse af virksomhedens processer og praksis med særligt fokus på kvalitetsstyring, miljøansvar og arbejdsmiljøsikkerhed. Derudover kan arbejdet med kvalitetsledelse omfatte udarbejdelse af procedurer, træning af personale og implementering af evalueringsmetoder.

Ved at integrere de tre ISO-standarder, skaber I rammerne for at optimere den samlede præstation og bæredygtighed i jeres virksomhed. Vi vejleder jer naturligvis igennem hele processen fra udvikling og implementering af ledelsessystemet – til evaluering og klargøring af jeres ledelsessystemer inden for henholdsvis kvalitetetsledelse (ISO 9001), miljøledelse (ISO 14001) og arbejdsmiljøledelse (ISO 45001). En officiel certificering inden for ISO-standarderne bidrager til øget troværdighed og konkurrenceevne i jeres virksomhed.